+31 (0)6 27314609
info@sendux.nl

Land- En Tuinbouwbeurs

Land- En Tuinbouwbeurs

Stelt u zich eens voor: tijdens de komende Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland hangen bezoekers aan uw lippen, terwijl u ze vertelt over uw bedrijf en uw innovatie. Toehoorders zijn vol aandacht en missen niets van uw verhaal doordat ze een hoofdtelefoon dragen waarop ze alleen uw stem horen en het achtergrondlawaai van de beurs wordt gecamoufleerd. 

De draadloze hoofdtelefoons zijn bovendien voorzien van opvallende LED-verlichting waardoor uw pitch ook nog eens een bezienswaardigheid wordt. Na uw pitch gaat u natuurlijk in op specifieke vragen van de bezoekers. 

De voordelen voor u zijn duidelijk. In plaats van de gebruikelijke ontvangst van individuele bezoekers, bereikt u met uw verhaal op één moment tot wel tien bezoekers. Bovendien worden zij niet afgeleid door wat er om hen heen gebeurt. Bij 40 bezoekers en 5% conversie levert u dat twee klanten op! Door de futuristische vormgeving van de hoofdtelefoons ziet deze activiteit bij uw stand er bovendien zeer innovatief en aanlokkelijk uit.

CNO-Expo, organisator van de Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland 2019 maakt dit mogelijk! Maximaal 18 exposanten krijgen op 26, 27 en 28 juni 2019 de kans om onderdeel te zijn van een zogenaamde Innovatie Tour. Een Innovatie Tour is gratis voor beursbezoekers, duurt maximaal drie kwartier en voert langs zes exposanten of demonstraties die hun innovatie pitchen. De groepen tellen maximaal tien bezoekers. 

Elke Innovatie Tour heeft een eigen thema en wordt begeleid door een expert. Hij of zij houdt aan het begin een inspirerende talk, stelt de zes bedrijven aan de bezoekers voor en knoopt hun pitches aan elkaar.

De Innovatie Tours hebben hun waarde al bewezen op beurzen in onder andere Amsterdam, Utrecht, Barcelona en Stockholm. De aanpak heeft een meetbaar effect op zowel het aantal interacties tussen exposanten en beursbezoekers, als de kwaliteit ervan.

De Innovatie Tours op de Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland 2019 worden georganiseerd door Building on Events. De hoofdtelefoons liggen klaar op de stand van Building on Events bij de entree, waar medewerkers de bezoekers welkom heten en aanmelden. De groepen starten vanaf de stand voor hun innovatieve tour over de beurs. 

Als u zich opgeeft, wordt u vermeld op de website en in de Informatiekrant. U ontvangt ook informatie over bezoekers die zich hebben aangemeld voor de tour. Uiteraard kunt u ook zelf aan uw potentiële bezoekers vertellen dat u deelnemer bent in de Innovatie Tour op de Land- en Tuinbouwbeurs Oost-Nederland 2019 als extra trigger om ze uit te nodigen. Uw kosten voor deelname zijn 250 euro exclusief 21% btw. CNO-Expo stuurt u de factuur.

Ruikt u kansen? Boek uw stand bij de Land- en Tuibouwbeurs en geef u op door een mail te sturen naar beurstours@buildingonevents.com en vertel ons direct wat uw innovatie is.

Deelname aan de tours is exclusief voor 18 bedrijven, reageer dus snel als u wilt deelnemen en vertel ons direct wat uw innovatie is. Wij nemen vervolgens contact met u op waarbij u nadere instructies van ons ontvangt en wij helpen u bij de voorbereiding op de Innovatie Tour.