+31 (0)6 27314609
info@sendux.nl

En door! Maar dan anders

En door! Maar dan anders

Op woensdagmiddag 9 september is Beurstours als sponsor aanwezig op het event En door! Maar dan anders van Els Molengraaf. Op deze woensdagmiddag kun je een heel mooi event beleven bij Gooiland Events in Hilversum. 

Els is een zeer creatieve event manager en haar events hebben altijd “iets anders” dan anders. Laat je verrassen! Het event biedt een heel gaaf gevarieerd programma met sprekers uit de evenementensector, een bekende sporter, sportverslaggever en cabaretière, veel aandacht voor health en beweging, het thuiskantoor en nog veel meer. Ook is er muziek en een loungeborrel. De hoofdtelefoons worden op een unieke manier ingezet, we nodigen je graag uit om te ontdekken wat je er allemaal mee kan!  

Bekijk de website www.endoormaardananders.nl en meld je snel aan vóór aanstaande maandag 31 augustus.

N.B. Uiteraard worden de COVID richtlijnen gevolgd.